Kako in zakaj?

Ker je v ceno vključeno vse kar se dogaja tudi takrat, ko vas še ni oziroma ste že odšli iz fotografiranja :). Vključen je moj čas priprave na fotografiranje (pisanje mailov, odgovarjanje na vprašanja, priprava ozadij, pripomočkov, studia), čas fotografiranja (vožnja na lokacijo do 15 km, fotografiranje), uporaba pripomočkov in oblačil, obdelava fotografij, nalaganje fotografij na splet, razvijanje fotografij, pošiljanje po pošti pa tudi amortizacija vse opreme, ki jo pri fotografiranju uporabljam (fotoaparat, objektivi, bliskavice, sprožilci, odbojniki…). 

Ne, dobite samo izbor obdelanih fotografij.

Na vsakem fotografiranju se posname kar nekaj fotografij. Razlog za to je ta, da lahko potem izberem res tiste najboljše, na katerih so najlepši nasmehi, občutki in izrazi. Fotografiranje je umetniško ustvarjanje in končane fotografije so moj umetniški izdelek. Zato si tudi pridržujem pravico, da izberem tiste, ki se meni zdijo najboljše (si pa na koncu sami  iz večje galerije izberete, katere vam pošljem). Neobdelanih fotografij pa ne pošiljam, saj niso moj končni izdelek. 

Po končanem fotografiranju vam v roku 7 dni na vaš e-mail pošljem povezavo do zaščitene spletne galerije, kjer si lahko izberete tiste fotografije, ki so vam najlepše. Izbrane fotografije potem do konca obdelam in vam jih v roku 3 tednov pošljem na vaš e-mail.  Tudi fotografije, ki bodo razvite si izberete sami izmed obdelanih fotografij. 

Studijska fotografiranja potekajo v mojem studiu v Rakičanu (Panonska ulica 18) pri Murski Soboti. Fotografiranja v naravi potekajo v okolici mojega studia, lahko pa se dogovorimo tudi za drugo lokacijo. Če je lokacija oddaljena več kot 15 km od Rakičana se k ceni paketka računajo tudi stroški prevoza po ceni 0,3€/km. 

Termin za fotografiranje novorojenčka je najboljše rezervirati vsaj nekaj tednov pred predvidenih rokom poroda. Točen datum potem določimo, ko mi sporočite, da je vaš novi član prispel :). 

Najboljši čas za fotografiranje novorojenčka je, ko je star od 2-3 tedne. Takrat še veliko spančka, ne motijo ga različni zvoki in veliko lažje ga je postaviti v različne pozice. 

Moje načelo pri oblačilih je “manj je več”. Se pravi, da uporabite nevtralne barve (kremna, bež, rjava, siva, jeans, temno modra, bela ipd.) s čim manj vzorci in motivi na oblačilih. Če vas bo na slikah več je lepo, če ste oblečeni v podobne barve, ki se lepo ujemajo. 

Za nosečnice so najboljša oprijeta oblačila, ki poudarijo vaš trebušček. Ali pa kakšna dolga oblekica. 

Za oblačila novorojenčkov vam ni treba skrbeti, saj se ponavadi fotografirajo samo v plenički. Imam pa v studiu tudi na voljo nekaj različnih pajackov in oblekic. 

Z gotovino ne poslujem, tako da se vsi stroški poravnajo na moj TRR račun: SI56 6100 0002 2503 668 (odprt pri banki Delavska hranilnica d.d.) v roku 2 tednov po prejetju računa na vaš e-mail. Za rezervacijo termina fotografiranja se vnaprej nakaže ara v višini 15€. Ko poravnate vse vaše račune vam na e-mail naslov pošljem obdelane fotografije in pa razvite fotografije po pošti na vaš naslov. 

Splošne pogoje si lahko preberete tukaj: Splošni pogoji poslovanja Slikalnica